Swimmingpooler

pool-1

Poolens uppbyggnad

MIAMI stålpooler är sk. markpooler. De skall alltså grävas ner helt. En pool av denna typ kostar i inköp mer än en ”ovanmarkare”. I stället har Du på tomten fått en pool som ökar värdet på Din fastighet med sannolikt den dubbla anläggningskostnaden. Dessutom har poolen gjort fastigheten mer attraktiv vid en eventuell försäljning.

En MIAMI markpool är först och främst en investering i hälsa, motion, trivsel och rekreation. I andra hand en ekonomisk investering. Pool stommen tillverkas av 2 mm varmgalvaniserad stålplåt eller 1,5 mm rostfri plåt (tillval). Stommen levereras i sektioner klara att fogas samman med bult o mutter i från fabrik stansade hål. Monteringen är därför enkel (muttrar, bult och brickor ingår naturligtvis i leveransen).

pool-2MIAMI-poolen har förankringsstöd på utsidan av poolen. Dessa förankras i marken med lite betong, för att poolstommen inte skall kunna röra sig åt något håll. Poolen skall utan någon risk kunna tömmas.

Detta gör man normalt endast om något extremt problem uppstått. Annars töms poolen aldrig. Alla håltagningar i stommen är i förväg gjorda även för belysning, ytvattenrenare, in- och utlopp, Jetstream mm.

Läs vidare på hemsidan www.miamipool.se

I samband med våra pooler säljer vi även lite exteriöra tillbehör som till exempel:

logo_sv